Cançons personalitzades amb el nom:

Es tracta d’una cançó genèrica feta pel sastre i pensada per nens i nenes de 0 a 10 anys. A la cançó es canta el nom del nen o nena (utilitzant una cançó igual per tots, però mencionant el seu nom i per tant cantant-li de manera directa i personal). Aquesta cançó s’entrega enregistrada en un CD, presentat dins una capsa personalitzada amb el nom del nen/a, la seva data de naixement (o aniversari) i el nom de qui fa el regal.

 

 

  Per a més informació: info@elsastre.cat

Cançons infantils fetes a mida per nens i nenes de 0 a 10 anys:

El producte estrella del Sastre de Cançons! Es tracta de cançons totalment personalitzades (fetes a mida) que el sastre confecciona artesanalment dins el seu taller. Mitjançant el formulari que podeu trobar en aquesta web, ens podreu explicar de què voleu que parli la cançó: gustos, aficions (del nen/a o els papes), anècdotes, familiars, mascotes… Amb tots aquests ingredients el Sastre cosirà una cançó inèdita (música, lletra, melodia, ritme, etc) que esdevindrà un regal únic i per tota la vida.

Aquesta cançó s’entrega enregistrada en un CD, presentat dins una capsa personalitzada amb una il·lustració única i relacionada amb la cançó, on també hi apareix la lletra, la data de naixement (o aniversari) i el nom de qui fa el regal (veureu exemples a la galeria de la nostra web).

Per a més informació: info@elsastre.cat

 

Cançons fetes a mida per adults, institucions o esdeveniments:

Al taller del Sastre també cosim cançons a mida per casaments, jubilacions, himnes per escoles o clubs esportius, o simplement per dir-li a algú que l’estimes! La nostra feina és convertir les vostres idees en cançons!

Aquestes cançons s’entreguen enregistrades en un CD, presentat dins una capsa personalitzada amb una il·lustració única i relacionada amb la persona, la institució o l’esdeveniment.

 

 

 

Per a més informació: info@elsastre.cat